Inbjudan

I år är det nionde året i rad Gavlecon anordnar arbetsmarknadsdagen Kontaktia. I år kommer den äga rum onsdagen den 22 november och kommer att bli större än någonsin.

 

Ni som företag har alla våra ekonomstudenter till ert förfogande, och i och med att mässan äger rum i den centrala delen av skolan syns ni i era montrar även för övriga studenter som rör sig på campus. Kontaktia ger er chansen att stärka er profilering och varumärke gentemot våra studenter, samt ger er chansen att fånga in företagets nästa stjärna.

 

Förutom mässan, där studenterna fritt minglar bland montrarna, kommer ni som företag även få möjlighet att ha kontaktsamtal med enskilda, anmälda studenter. Korta intervjuer, där ni har en fantastisk möjlighet att knyta personliga kontakter med intresserade och engagerade blivande arbetstagare.

 

Väljer ni att deltaga på höstens viktigaste arbetsmarknadsdag får ni en monterplats på mässan, en montervärd, i form av en engagerad student, frukost och lunch. Dagen avrundas med en bankett på kvällen.

 

I och med att detta är nionde året i rad som Kontaktia anordnas vet vi vad som krävs för att skapa en fantastisk mässa. Ni som företag kommer i år även tävla om ”Årets monter”. Detta innebär att studenterna vid dagens slut kommer utse den monter med bäst tävlingar, störst engagemang, finast monter och roligast pitch. Består mässan av montrar där det händer saker, tävlingar pågår och det är liv och rörelse, kommer det locka fler studenter och därmed större möjligheter för er.

 

Känner ni att detta är något för er? Självklart gör ni det. Återkoppla då till er kontaktperson i

Projektgruppen!

 

Känner ni att ni vill synas under mässan men inte fysiskt närvara? Då är ni välkomna att kontakta oss angående sponsring eller annan exponering under dagen. Har ni en idé om hur ni vill synas? Vi är öppna för förslag!

 

Har ni frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av er till oss. Antingen till er kontaktperson från projektgruppen eller på info@kontaktia.se

 

För mer information om Kontaktia 2017 gå in på http://www.kontaktia.se

 

Vi ses den 22 november!

 

Copyright © All Rights Reserved